Itt járt a Mikulás…

Idén is elérkezett a gyermekek által oly nagyon várt nap- December 6.-a.
Akárcsak a nagyok, a kiscsoportosok is izgatottan készülődtek a Mikulás bácsi érkezésére. Kis dalokkal, mondókákkal, verssel készültünk a nagyszakállúnak. Ebbe az eseménybe a Macis csoportban a szülők is bepillantást nyerhettek, nyílt napot tartottunk csoportunkban, hiszen a gyerekeknek óvodásként ez volt az első találkozása a Télapóval.
Bizony kiscsoportos létükre nagyon bátrak voltak, még a krampuszoktól sem féltek és örömmel fogadták a Mikulás bácsit s a sok-sok ajándékot, amit nekik hozott.
Az ajándékokat azonnal birtokba vették, szüleikkel együtt bontották fel a csomagolásokat és próbálhatták ki a nagy tűzoltóautót, traktort, kisautókat, babakonyhai játékokat – de ez csak néhány a rengeteg ajándék közül.
A gyermekek csillogó tekinteténél és mosolynál szebb köszönet nincs, azonban mégis szeretnénk a gyerekek és a szülők nevében a hozzájárulóknak megköszönni az ajándékokat!

Az önkormányzatnak, a szülői munkaközösségnek, a szülőknek, valamint a francia barátainknak!

Mind az 5 csoportban izgatottan várták a gyerekek a Télapó érkezését, mely sok-sok ajándékkal, édességgel kedveskedett nekik.

Köszönjük a Télapónak, Horváth Istvánnak, és volt óvodásainknak a krampusz szerepért, mellyel megszépítették az ovisok Télapó ünnepélyét!

 

Perkáta, 2016.12.07.

 

Horváth Katalin

óvodapedagógus

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

 

18

19

20