Sikeres rajzpályázat…

A Pusztaszabolcsi Városi Óvoda és Bölcsőde Manóvár Óvoda Telephelye Fejér megyében a Zöld Óvoda Bázisintézménye. „10 éves a Zöld Óvoda pályázat”. Ebből az alkalomból több esemény is lesz országszerte. A programok megyénként kerülnek meghirdetésre.

Elsőként intézményünk is csatlakozott a Magyar Mezőgazdasági Múzeum által kiírt „Zöld Óvodás” vagyok – rajzpályázathoz, amit a Pusztaszabolcsi Óvoda hirdetett meg. A mi intézményünk is már 10 éve „Zöld Óvoda” címmel rendelkezik. A nagycsoportos korú gyerekek rajzaiból válogattunk. A pályázatra 4 gyereknek a munkáival neveztünk be:

  • Irimi Zsanett – Sünis csoport
  • Fazekas Julianna – Sünis csoport
  • Bogó Dominik Máté – Sünis csoport
  • Bognár Dorina – Nyuszis csoport

A térségből számos gyermekmunka érkezett, melyből kiállítást rendeztek az intézményben, majd a zsűri által kiválasztott 5 legjobb rajzot továbbküldték a Magyar Mezőgazdasági Múzeumba, ezek közöl 2 rajz a mi intézményünkből Irimi Zsanett és Bognár Dorina munkája. Gratulálunk a két kis óvodásnak.

A 100 db pályaművet közzéteszik a www.zoldovoda.hu honlap galériájában, a kiállítás megtekinthető 2016 decemberében a Zöld Óvoda és Örökös Zöld Óvoda cím eredményhirdetésén.

 

Perkáta, 2016.12.02.

 

Kovács Tiborné

óvodavezető