Gyermeknap az iskolában és az óvodában

Gyermeknap az iskolában és az óvodában

Az óvoda pedagógusai a Szülői Munkaközösséggel és a Perkátai Polgárőrség Közhasznú Egyesülettel szervezett egy vidám napot a gyermekeknek. A szülők közreműködésével csillámló tetoválásokat készítettek a gyermekeknek, volt arcfestés, lufi fújás és hajtogatás, gyöngyfűzés. Különböző akadályversenyek, sportversenyek és póni lovaglás is várta a kicsiket, Vacsi Károly jóvoltából. A polgárőrök járműveit, szolgálati eszközeit is kipróbálhatták az ovisok, a polgárőr autó szirénáját kapcsolhatták be, lovagolhattak, és quadon ülhettek.  Délben a szülők pizzával kedveskedtek a gyermekeknek.

Az általános iskolában a pedagógus szervezők segítségére, az Iskolai Szülői Munkaközösség, a Perkátai Nyugdíjasok Baráti Köre és a Katolikus KARITÁSZ volt. A szülőktől sporteszközöket, labdákat kaptak gyermeknapra a tanulók, a KARITASZ és a nyugdíjasok pedig palacsintát sütöttek nekik.

A délelőtt folyamán az alsó és a felső tagozatnak akadályversenyt szerveztek a pedagógusok, majd a verseny eredményhirdetése után az alsós és a felsős énekkar műsorát hallgathatták meg a gyermekek és a szülők. Mindkét intézmény remek szórakozási lehetőséget kínált a perkátai gyermekek részére. Köszönet az intézmények nevében a segítő civil szervezeteknek és a szponzoráló magánszemélyeknek!

Bogó Anikó