Kiállítást tartottunk óvodánkban

Március 2-től április 16-ig a vírus miatt az óvodai nevelés online módon valósult meg óvodánkban. Az óvó nénik csoportjaik számára heti témákra bontva, napi rendszerességgel küldték a játékos fejlesztő feladatokat, arra is nagy gondot fordítva, hogy a feladatok ajánlásában figyelembe vegyék a gyermekek eltérő fejlettségi szintjét.

A gyerekek munkáikat az újrakezdéskor magukkal hozták az óvodába és ezekből az alkotásokból egy kiállítást szerveztünk a szülők és a többi kisgyerek számára. A feldolgozott témák között szerepeltek:

Az ébredő természet, Március 15-i Nemzeti ünnep, Tavaszi munkálatok, veteményezés, Víz világnapja, Húsvét, Bogárvilág, rovarvilág, Vándormadarak visszatérése. A témák feldolgozását versekkel, mesékkel, találós kérdésekkel, énekekkel, matematikai ismereteket biztosító feladatlapokkal, online fejlesztőjátékokkal gazdagítottuk. Pedagógiai módszerekkel, ajánlásokkal segítettünk a témák megvalósításában a szülőknek.

A kiállítás több napon keresztül látható volt mindkét óvodában. A kiállítást a régi óvodában: Kárász Ferencné, az új óvodában Gálné Bölcskei Rita szervezte.

Köszönjük a szépen a kiállítás megvalósítását!

2021.05.06.

Rónás Ferencné

óvodapedagógus

20210429_070004 20210429_070048 IMG-4345