Rajzverseny az óvodában

A „Kincses Kultúróvoda 2016” pályázat jóvoltából óvodák közötti rajzversenyre került sor. A versenyre meghívtunk az Adonyi Hóvirág Óvodából és a Nagykarácsonyi Örökzöld Óvodából 6-6, kiválóan rajzoló gyermeket. Az intézmények nagyon örültek a meghívásnak. A mi óvodánkat a Sünis csoport 6 gyermeke képviselte.

A verseny 2 fordulóból állt. Az intézmények elküldték a gyerekek munkáit, melyet az Új Óvoda aulában helyeztünk el. Egy 3 fős zsűri bírálta a gyönyörű, beérkezett pályamunkákat. Izgalommal vártuk a gyerekeket, akik a megbeszélt időpontban meg is érkeztek. Hangos örömujjongással fedezték fel alkotásaikat. A csapatokat jellel ellátott asztaloknál helyeztük el, majd egy kis ismerkedés után el is kezdődött a döntő.

Témája: „Ilyennek látom az én óvodámat…”.

A gyerekek különböző technikákkal készíthették el munkáikat. Egyik alkotás szebb volt, mint a másik. Míg a zsűri meghozta a döntését, addig a gyerekeket egy kis csemegével, gyümölccsel, sütivel, Túró Rudival, innivalóval kínáltuk meg. Feszülten várták az eredményhirdetést. Kipirult arccal vették át a jutalomkönyveket, oklevelet. Természetesen minden résztvevő győztes volt.

Kellemes délelőttöt töltöttünk el a partnerintézményeinkkel.

 

Kovács Tiborné

óvodavezető

img_3878

 

img_3838

 

img_3843

 

fullsizerender

 

img_3870